2012. január 3., kedd

Sztárok mint mi... Kérek egy stylist-ot!!!

Hiába néz ki egy-egy irigyelt sztár csodálatosan amikor megjelenik egy party-n, vagy egy díjátadón...hiszen általában öltöztetik őket...
De nincs ez így a hétköznapokban és sokukat  annyi ízléssel sem áldotta meg a sors, hogy egyedül , minden ráhatás nélkül  elfogadhatóan  fel tudjon öltözni. 
Bizony van az ilyen bakikból  nem kevés ... ízlések és pofonok, én a következő három sztár helyében fogadnék egy stílustanácsadót.
Ti osztjátok a véleményem?

* * * * *
Ashlee Simpson   neves designerek kiegészítőit aggatta magára (Givenchy Rabbit Fur Pandora Bag   , Ray-Ban 2140 Original Wayfarer Sunglasses  és Chanel nyaklánc), melyek megérdemeltek volna hozzájuk  méltó  öltözéket is. 
A kockás ing a leggins-el félig felöltözött hatást kelt.
Ne kövessétek a stílusát ! :-)



Áldott állapot ide, vagy oda...kismamaként is fel lehet csinosan öltözni ... Hilary Duff is úgy gondolja, hogy eleget tesz azzal, ha felvesz egy Victoria Beckham napszemüveget (Victoria Beckham Audrey Oversized-Frame Acetate Sunglasses ), a karjára akaszt egy Balenciaga táskát  (Balenciaga Classic Work Tote). 
Nem csak túl egyszerű, de előnytelen ez az outfit még akkor is, ha valakinek Alexander McQueen kulcstartója van  (Alexander McQueen Leather and Brass Skull Keyfob )




Az alma nem esik messze a fájától, az ízlésficam a Duff családban örökletes, úgy tűnik. Haylie Duff, Hilary nővére sem lesz divatdiktátor... Önmagában jó a csizma, jó a táska, de hogy nem csak ez a kettő, de a többi ruhadarab sem illik egymáshoz ... kész katasztrófa.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése