2011. december 21., szerda

Sztárok mint mi... megjelenésből 5-ös


Néha elképesztő, hogy néhány általunk igen nagyra tartott , csodált és irígyelt sztár, hogy tud megjelenni  civilben, az utcán ... persze tisztelet a kivételnek, és kivétel azért bőven akad szerencsére.

Vannak akik adnak magukra akkor is, amikor nem a kamerák előtt állnak.



Paris Hiltont meglepően hétköznapi öltözékben  kapta lencsevégre egy fotós Los Angeles utcáin.  Abszolút minden stimmel, az egymáshoz passzoló nude színek, amelyek visszaköszönnek a cipőn ( Christian Louboutin Bianca Platform Pumps ), a táskán  (Paris Hilton)  , a  horgolt felsőn (Isabel Marant Mendy Holey Top) , a szemüvegen (Chloe Tilia 2181 Sunglasses)   és a hajpánton. A sötékék farmer és az ékszerek kontrasztot adnak a megjelenésnek, az összhatás tökéletes. 











Rosie Huntington, a Victoria's Secret egyik legismertebb modellje lazán, vagány, stílusban abszolút jól összeszedett outfitben a  Los Angeles-i LAX reptéren.

A fekete bőrdzseki és csizma ( Rag & Bone Mid Moto Boots ) a koptatott szintén fekete farmerral  ( R13 Skinny Jeans  ), valamint a szegecses öv a kalappal  (Rag & Bone Kingsley Hat  ) és a leopárd-mintás táskával  (Alexander Wang Jane Bag   ),  remek párosítás











Kate Moss, London utcáin  szintén feketében ... amely alól az egyetlen kivétel a sálja, mely  egy Vivienne Westwood modell. 
Táska: Kate Moss for Longchamp
Napszemüveg: Prada Private Collection Sunglasses










 Nem maradhat ki ebből a sorból természetesen a mindig nett  Heidi Klum, akit a saját otthona előtt kapott lencsvégre egy fotós. 
A legfigyelemreméltóbb darab amit visel, a táskája (Simone Camille Small Carpet Bag) 
amely csekély 895 $-ért meg is vásárolható ITT.  Ennyi pénzért ajándék ... :-)  Nem igaz? 








Eva Mendes szintén azok közé tartozik, akit nem lehet megszólni  ha az öltözködését vesszük figyelembe.

Hollywood-ban épp telefonálás közben kapta lencsevégre egy lesifotós.
Eva sötét színű farmert  (J Brand 811 Mid Rise Skinny Pants )  viselt   egy fekete pólóval és kötött felsővel  és magas szárú szürke csizmával. Ami a kiegészítőket illeti, a táska  egy Loewe Flamenco  darab, a napszemüveg pedig egy 518 $-os Thierry Lasry  modell (Thierry Lasry Lace Print Obsessy Sunglasses)








Utolsóként a gyönyörű Charlize Theron  egy New York-i reptéren  szürke és sötétkék összeállításban. Egy abszolút hétköznapi, egyszerű szett, amit a sál dob fel és persze a Stella McCartney napszemüveg  ( Stella McCartney Soft Square Sunglasses  )





Szerintetek is jól néznek ki?   Vagy ti találtok valami kivetnivalót ezekben az outfit összeállításokban? Várom a bejegyzéseiteket! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése